Over Pure Hair by daan

Wij van Pure Hair by daan vinden ieder mens uniek. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in het geven van een passend advies. Daarbij kijken wij niet alleen naar jouw haar maar ook naar jouw persoonlijkheid. Kwaliteit staat bij ons voorop en daarom werken wij uitsluitend met de beste producten

Pure Hair by daan biedt net iets meer dan alleen een goede behandeling en een mooi kapsel. Wij creëren een gezellig sfeer doordat je bij ons wordt ontvangen met vers gemalen koffie of lekkere thee. Je hebt altijd de keuze uit de leukste glossy’s en tijdschriften als je even moet wachten tijdens een behandeling. Ook kunnen wij je make-up verzorgen of een kleurentest uitvoeren. Daarnaast kun je ons altijd raadplegen voor het beste haaradvies.

Ons doel is dan ook om jou, als klant, met een mooie nieuwe coupe en een glimlach op je gezicht naar buiten te zien lopen.

Wie zijn we

Pure hair by daan, een trendy gezellige en gemoedelijke kapsalon in het hart van Vorden. Parkeergelegenheid voor de deur.Voor de mooiste coupes en kleuren, voor dames, heren en kinderen.Bruiloft, feest of gala..wij helpen u graag aan een prachtig kapsel!

Danielle van Emous

Eigenaresse

Al van jongs af aan was het duidelijk, ik wil graag kapster en moeder worden. En nu als trotse moeder van 3 prachtige kinderen ga ik vol passie aan de gang.  In mijn eigen salon, mooie kleuren creëren mooie coupe knippen. Mensen met een goed gevoel de deur uit laten gaan.

Kim Dolphijn

Topstylist

Ik zal me even voorstellen, Kim, 32 jaar, moeder van 2 schatjes van kinderen en vanaf 1 november 2019 mag ik dit leuke team aan vullen!!
Al 12 jaar lang maak ik mensen mooier en blijer, Mijn passie, haren knippen, kleuren, krullen, zó mooi maken zoals jij als klant graag zou willen
Ik kijk uit naar een leuke gezellige tijd!

Carmen Vliem

Hair Stylist

Even voorstellen, Carmen, 22 jaar en stylist bij Pure Hair.
Ik heb bewust gekozen voor de kappersopleiding, omdat ik van kinds af aan al een droom had om kapster te worden wat ik vooral zo leuk vindt aan het kappersvak zijn de verschillende dingen zoals; knippen, permanenten, kleuren, watergolven, opsteken en föhnen. Hierdoor blijft het voor mij lekker wisselend en leuk!
Vooral het eindresultaat om mensen tevreden de deur uit te laten gaan is elke keer weer leuk

RECENSIES