Over Pure Hair by daan

Bij Pure Hair by daan vinden wij ieder mens uniek. Daarom geven de kapsters van onze salon u graag passend advies. Daarbij kijken wij niet alleen naar jouw haar, maar ook naar jouw persoonlijkheid. Om samen tot de beste coupe voor iedere klant te komen. Kwaliteit staat bij ons voorop en daarom werken wij uitsluitend met de beste producten. De verf- en haar producten die wij gebruiken zijn daarom van het merk alter ego.

Pure Hair by daan biedt meer dan een nieuwe haarkleur of haarlengte. Het is altijd gezellig in de salon en u wordt altijd ontvangen met een glimlach. Wij hopen u uw mooiste zelf weer te laten voelen door een nieuwe coupe. Tijdens het wachten liggen er altijd tijdschriften en magazines om te lezen en wordt u verzorgt met een kopje koffie of thee.

Ons doel is dan ook om jou, als klant, met een mooie nieuwe coupe en een zelfverzekerd gevoel naar buiten te zien lopen. Nog vragen? U kunt altijd telefonisch contact opnemen of een mail sturen naar info@purehairbydaan.nl

onze facebook bekijken?

Onze Instagram bekijken?

Onze Pinterest bekijken?

Wie zijn we?

PURE HAIR by daan, een trendy en gezellige kapsalon in het hart van Vorden. Parkeergelegenheid voor de deur. Voor dames, heren en kinderen. Bruiloft, feest of gala wij helpen u graag aan een prachtig kapsel!

Danielle van Emous

Eigenaresse

Al van jongs af aan was het duidelijk, ik wil graag kapster en moeder worden. En nu als trotse moeder van 3 prachtige kinderen ga ik vol passie aan de gang.  In mijn eigen salon, mooie kleuren creëren mooie coupe knippen. Mensen met een goed gevoel de deur uit laten gaan.

Kim Dolphijn

Topstylist

Ik zal me even voorstellen, Kim, moeder van 2 schatjes van kinderen en vanaf 1 november 2019 vul ik dit leuke team aan!!!
Al 12 jaar lang maak ik mensen mooier en blijer, Mijn passie, haren knippen, kleuren, krullen, zó mooi maken zoals jij als klant graag zou willen.

Carmen Vliem

Topstylist

Even voorstellen, Carmen, topstylist bij Pure Hair.
Ik heb bewust gekozen voor de kappersopleiding, omdat ik van kinds af aan al een droom had om kapster te worden. Wat ik vooral zo leuk vindt aan het kappersvak zijn de verschillende dingen zoals; knippen, permanenten, kleuren, watergolven, opsteken en föhnen. Hierdoor blijft het voor mij lekker wisselend en leuk!
Vooral het eindresultaat om mensen tevreden de deur uit te laten gaan is elke keer weer leuk

RECENSIES